Hanaâ's desserts

Sunday, April 26, 2009

Mother's Day Special

This melt-in-your-mouth chocolate fudge, made with semi-sweet chocolate, is chocolaty and creamy. For some texture, lightly salted toasted almonds are added for a great crunch.

One of my childhood favorites is the coconut cookie. This flourless (and also, gluten-free) cookie is made with lots of coconut and has a wonderful lemony aroma from the lemon zest. Each cookie is topped with a little bit of raspberry jam.

P.S.: both treats are blue-ribbon winners. Why choose? Try them both!

1 Comments:

  • At 9:00 AM, Anonymous Maurits said…

    Will try this :) Sorry dat ik even off-topic post maar ik geloof niet dat je je bassment.nu mail nog leest en verder heb ik geen email adres van je. Dus maar even langs deze onsympatieke weg. :) Mocht je je bassment mail nog willen gebruiken, neem dan even contact met me op want de server waar dat op draaide gaat uit de lucht en dan heb je nieuwe accountgegevens nodig en zo. Maar sowieso zou het leuk zijn te weten hoe ik je weer kan bereiken. ;) (Jaja ik zie net dat ik je laatste mailtje van 2005 nooit beantwoord heb, schaam schaam). =) Ik ben nog steeds bereikbaar op maurits aapje revee punt com.

    Knuffel,

    Mau.

     

Post a Comment

<< Home

 

Free Counter